Panificatie Agrocomplex

         Fabrica de pâine MOPAN, dată în funcţiune în anul 2007 , a fost realizată ca urmare a necesităţii continuării activităţii în condiţii generate de dinamismul actual al proceselor, tehnologiilor şi al înnoirii sortimentelor.
         Proiectată la o capacitate de 15 tone/zi (in cazul in care se fabrica doar paine de 0.500 kg ) sau 12 tone/zi (in cazul in care se fabrica o gama larga de sortimente, de diferite gramaje), fabrica este compartimentata in spaţii corespunzătoare desfăşurării activităţii, avându-se in vedere cerinţele europene privind siguranţa şi calitatea alimentelor, pentru asigurarea de fluxuri tehnologice care să evite încrucişările pentru produse şi pentru igienizarea echipamentelor de producţie .
         Tehnologia de fabricare a produselor este metoda directa prin coacere pe vatra pentru paine si in sistem rotativ pentru specialitati, in acest sens unitatea fiind dotata cu 3 cuptoare multivatră şi un cuptor rotativ . Din portofoliul de produse amintim paine alba, paine graham, paine de casa traditionala, paine neagra si specialitati minibatoane, japoneze, colac traditional, colacei simpli, colacei cu coronita, baghete.
          Desfacerea se realizează atât prin centrele proprii cât şi prin diverse firme ce comercializează produse alimentare, având o largă răspândire pe cuprinsul judetului.
         Societatea noastră doreşte ca FABRICA DE PAINE MOPAN să reprezinte un etalon in industria de panificaţie, să menţinem şi să consolidăm încrederea clienţilor prin îmbunătăţirea calităţii şi diversificarea produselor fabricate, prin realizarea unor sortimente de pâine cât mai naturale, fără aditivi, în vederea îmbunătăţirii gradului de sănătate al populaţiei.