COMPREST

             SC COMPREST SA Vaslui este o societate cu capital integral privat, membra a Grupului RACOVA, infiintata in anul 2003 cu scopul de a realiza activitatile de intretinere si modernizare a societatilor partenere din grup. Crescand constant, SC COMPREST SA Vaslui este astazi, dupa mai bine de 9 ani de experienta, o firma cu peste 150 de angajati, impreuna cu care realizeaza o cifra de afaceri medie de 4 milioane Euro.
             Principalele domenii de activitate desfasurate de societate sunt servicii de transport rutier si  constructii civile, industriale si agricole.
             SC COMPREST SA oferta solutii de transport rutier adaptate nevoilor si cerintelor societatilor din cadrul Grupului Racova. In acest sens, parcul auto al companiei este alcatuit din autocamioane si autoutilitare specializate pentru transportul produselor agricole si al produselor alimentare. Pentru transportul cerealelor si al produselor agricole societatea dispune de autocamioane 4 x 2 cu capacitate 10t, autocamioane 8 x 4 cu capacitate 20t si autotractoare cu semiremorca basculabila cu capacitate 30t.Transportul produselor alimentare (lapte materie prima, produse lactate, paine si produse de panificatie, ulei, etc) se realizeaza cu autoutilitare specializate - cisterne izoterme, autoutilitare frigorifice, autoutilitare izoterme.
             Societatea dispune de o baza tehnico-materiala moderna care ii permite executarea unei game diversificate de lucrari, precum si de personal tehnic cu inalta calificare profesionala care asigura o deosebita mobilitate si flexibilitate in executie: buldoexcavator, excavator, cilindru compactor, automacara 14 t, macara turn, betoniera cu autoincarcare, telehender, atelier constructii metalice, atelier tamplarie, hala reparatii.