COMGUARD

             Infiintata in anul 2001, SC COMGUARD SA Vaslui efectueaza servicii de paza si protectie pentru obiectivele agricole, industriale si comerciale ale Grupului RACOVA. Serviciile de paza si protectie ale SC COMGUARD SA se bazeaza pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele dispunand de agenti de paza echipati cu dotari performante si masini pregatite sa intervina in orice situatie.  Sistemul de paza si protectie locala cu agenti de paza se adreseaza in principal obiectivelor agricole, industriale si comerciale ale Grupului RACOVA care datorita specificului de activitate necesita supravegherea spatiului exterior sau interior al amplasamentului, activitati de control acces, de monitorizare, etc.
             SC COMGUARD SA pune la dispozitia clientilor sai un dispozitiv de paza compus din 100 agenti echipati, antrenati si instruiti conform legislatiei in vigoare. Agentii de paza sunt avizati de Politie, si au urmat cursuri de pregatire si instruire conform Legii 333/2003.
            Obiectivul SC COMGUARD SA este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie in conditii optime de calitate. Seriozitatea caracterizeaza intreaga gama de servicii de securitate pe care SC COMGUARD SA o pune la dispozitia clientilor sai, indiferent de dimensiunea acestora.