Prezentare Grup

             Grupul de firme RACOVA Vaslui ocupa o pozitie impresionanta in mediul de afaceri din Romania, avand in componenta 9 societati cu capital integral privat ce desfasoara activitati diversificate in urmatoarele domenii: agricultura, industrie alimentara, comert, turism si prestari servicii.

             Grupul de Firme RACOVA Vaslui

SC RACOVA SA Vaslui - turism, comert, prestari servicii;
SC COMCEREAL SA Vaslui - cultura cerealelor si a plantelor tehnice, zootehnie, panificatie;
SC AGROCOMPLEX SA Barlad - cultura cerealelor si a plantelor tehnice, zootehnie, viticultura, panificatie, morarit;
SC R-AGRO SA Falciu - cultura cerealelor si a plantelor tehnice;
SC MOPAN SA Suceava - morarit si panificatie, comert;
SC ULEROM SA Vaslui - fabricarea uleiurilor vegetale brute si rafinate, biodisel;
SC ILVAS SA Vaslui - prelucrarea laptelui si a produselor lactate, comert;
SC COMPREST SA Vaslui - servicii de transport rutier, constructii;
SC COMGUARD SA Vaslui - servicii de paza si protectie;


               Politica de dezvoltare a Grupului vizeaza optimizarea integrarii pe verticala a ciclurilor de realizare a produselor asigurand in acest fel prelucrarea materiilor prime obtinute de societatile cu profil agricol in unitati procesatoare din industria alimentara si comercializarea acestora prin intermediul retelei proprii de magazine, integrare de la materie prima la produs finit destinat consumului final. Companiile din cadrul Grupului RACOVA sunt renumite pentru calitate, diversitate sortimentală, siguranţă alimentară, adaptarea produselor la cerinţele consumatorilor pecum si seriozitatea serviciilor prestate.
               Interesul constant al echipei manageriale in dezvoltarea si diversificarea activitatilor societatilor din cadrul Grupului, corelat cu adaptarea strategiilor la cerintele actuale ale pietei a dus la crearea unei pozitii solide a Grupului de firme intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai dimanic. Printr-un program sustinut de investitii de modernizare si retehnologizare a capacitatilor de productie s-a reusit cresterea in mod constant a cifrei de afaceri aceasta fiind in anul 2011 de peste 140 milioane Euro, dar si crearea de noi locuri de munca, Grupul de firme avand peste 2100 de salariati.
               Obiectivele principale ale Grupului de firme RACOVA sunt cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite, continuarea programelor de investitii in tehnologii moderne precum si dezvoltarea de relatii durabile cu clientii, colaboratorii si partenerii sai de afaceri.