RACOVA

          Societatea Racova este o societate pe actiuni, cu capital integral privat, înfiintata în anul 1991,specializata în servicii hoteliere si comert.  Infrastructura societatii cuprinde doua hoteluri, unul de trei stele respectiv de doua stele, un popas turistic, un supermarket si un pub irlandez.
          Hotelul Racova, construit în anul 1972 într-o arhitectura moderna, clasificat, în prezent, la trei stele, a suferit mai întâi o renovare în anul 1998, urmata de o ampla modernizare, printr-un program complex de investitii, implementat în anul 2002, care au imbunatatit atât înfatisarea cât si gradul de confort al celor ce i-au trecut pragul.Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra dar în acelasi timp calda precum si dotarile de exceptie sunt, în mod cert, motive suficiente pentru a sustine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului.
        Hotelul Cantemir din Husi, Judetul Vaslui, clasificat în prezent la doua stele, a fost construit în anul 1985, a suferit o renovare majora în anul 1999 si este amplasat central, având confortul si dotarea excelenta pentru un hotel din clasa sa, dar în acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii.
          Supermarket Racova, a fost dat în functiune în vara anului 1996 si reprezinta, pentru cei ce îi trec pragul, solutia perfecta pentru a face cumparaturile sau pentru a face un cadou prietenilor sau rudelor. Prin paleta larga a produselor alimentare si nealimentare care se gasesc aici clientii economisesc timpul si beneficiaza de oferte promotionale foarte avantajoase.
          Popasul Dobrina intregeste baza turistica a societatii Racova si este amplasat intr-un cadru natural deosebit, fiind situat pe drumul european E581.
       In anul 2008, in incinta Hotelului Racova a fost inaugurat Dublin Pub un loc ce surprinde perfect atmosfera unui pub irlandez traditional unde poti savura berea Guinness, bucataria traditionala irlandeza, jocul de darts si o atmosfera unica.