Panificatie

            Grupul Racova, detine prin intermediul societatilor SC MOPAN SA Suceava, SC COMCEREAL SA Vaslui si SC AGROCOMPLEX BARLAD SA 9 fabrici de paine din care 7 sunt localizate in judetul Suceava si 2 in Judetul Vaslui. Capacitatea totala de productie in domeniul panificatiei este de 80 t paine pe zi (aprox 30000 tone /an).
            Obiectivul Grupului este ca brand-ul Mopan sa devina unul national, iar fabricile de paine din cardul acestuia sa reprezinte un etalon in industria de panificaţie, să consolideze încrederea clienţilor prin-un excelent raport calitate-pret, prin  îmbunătăţirea continua a calităţii şi diversificarea produselor fabricate, prin realizarea unor sortimente de pâine cât mai naturale, fără aditivi, cu proprietati nutritive deosebite în vederea îmbunătăţirii gradului de sănătate al populaţiei.
            Oferta pentru produsele de panificatie, pentru care se folosesc retete naturale, destinate consumului zilnic, numara peste 40 sortimente de paine si specialitati din paine de diferite gramaje.
            Produsele de panificatie sunt comercializate sub marca MOPAN iar din gama sortimentala mentionam :
 - panificatie - paine alba, paine neagra, paine de secara, paine cu cartofi, paine intermediara, paine graham, paine cu seminte, paine cu dovleac si morcov, paine la tava, paine digeste, paine cu malai, paine cu fibre, paine hipoglucidica
 - specialitati din paine - colaci traditionali, colacei, chifle, semilune, lipii, covrigi, franzele, cornuri bicolore, batoane, japoneze
           Produsele MOPAN sunt prezente in hypermarket-urile si magazinele specializate în comercializarea produselor alimentare din judetele Suceava, Vaslui, Botosani sau Neamt.