Vinificatie

            Situata in renumita regiune viticola din tara noastra (Dealurile Moldovei), Podgoria Dealurile Tutovei se intinde pe o suprafata de 105 ha ingloband o paleta larga de soiuri superioare de vita de vie  - fetesca regala, feteasca alba, riesling, merlot, otonel, hamburg, chasla.
           Productia de struguri si procesarea acesteia se realizeaza in Centrul de vinificatie Tutova cu o capacitate de prelucrare, fermentare, imbuteliere si depozitare temporara de 3.000.000 litri pe an. Tehnologia folosita este adaptata fiecarui soi de vin. Recoltarea strugurilor se face in  functie de tipul de vin ce urmeaza a fi obtinut iar perioada de recoltare permite producerea in mod natural atat a vinurilor de calitate superioara cat si a vinurilor destinate consumului curent.
           Vinurile de calitate superioara comercializate sub brand-ul "Cramele Tutovei", sunt vinuri cu origine controlata ce poarta indicatia geografica Dealurile Tutovei:
-    Merlot
-    Feteasca Regala
-    Riesling
           Vinurile destinate consumului curent se comercializeaza sub brand-ul "Ploconul Boierului" - vin de masa alb, vin de masa rosu, vin pelin imbuteliat la pet 2 l.