Hoteluri si Restaurante

            SC RACOVA SA este societatea din Grup care ofera servicii hoteliere clientilor ce fie calatoresc in interes de afaceri sau se afla in cautare de relaxare. Compania detine 2 hoteluri, unul in municipiul Vaslui si unul in orasul Husi ce totalizeaza un numar de 244 locuri de cazare. Pe langa oferta de cazare, cele doua hoteluri au dotari corespunzatoare si un personal calificat ce dau posibilitatea organizarii unor evenimente private sau corporate de inalta clasa.
            Hotelul RACOVA situat in centrul Municipiului Vaslui, este clasificat in prezent la 3* si ofera clientilor 148 de locuri în 74 de spatii de cazare, structurate în 34 de camere cu pat matrimonial, 38 de camere cu doua paturi si doua apartamente. Hotelul Cantemir din Husi, este clasificat la 2* oferind in prezent 96 de locuri în 46 de spatii de cazare, structurate în 19 camere cu pat matrimonial, 21 de camere cu doua paturi individuale, 4 camere cu trei paturi si doua apartamente.
            Fiecare hotel are in componenta cate un restaurant unde clinetii pot alege dintr-o gama larga de specialitati culinare ale bucatariei românesti si internationale. Ambianta deosebita si serviciul ireprosabil constituie o oferta excelenta pentru prânz, cina, cocktail sau receptii.