Panificatie Comcereal

         În anul 2003 SC COMCEREAL SA si-a extins activitatea prin înfiintarea in municipiul Vaslui a unei fabrici de pâine, cu o capacitate de 2000 tone pâine pe an, realizând diverse sortimente si specialităti din pâine de diferite gramaje destinate consumatorilor din municipiul Vaslui.
         Tehnologia de fabricatie a produselor de panificatie este metoda directa prin coacere pe vatra pentru paine si prin coacere in sistem rotativ pentru specialitati. Portofoliul de produse este compus din paine si specialitati de paine dintre care amintim paine alba, paine neagra, paine graham , paine secara, baghete, impletituri, colaci, chifle, etc.
         O atentie deosebita este acordata calitatii produselor de panificatie iar in acest sens SC COMCEREAL SA Vaslui a implementat si imbunatatit permanent sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 integrat cu cel al sigurantei alimentului ISO 22000:2005.
         Produsele unitatii sunt comercializate în hypermarket-urile si magazinele specializate în comercializarea produselor alimentare din judetul Vaslui.
         Obiectivele de dezvoltare in acest domeniu constau in realizarea unei noi fabrici de paine cu o capacitate de 12t/zi si achizitionarea unor linii tehnologice moderne, complet automatizate care sa conduca la cresterea productivitatii, divesificarea productiei si obtinerea unor produse de calitate superioara.