Comert

            Pentru comercializarea produselor, Grupul RACOVA detine in judetul Vaslui si judetul Suceava magazine proprii prin intermediul carora oferta consumatorilor produsele realizate de societatile din componenta sa - paine si specialitati din paine MOPAN, lapte si produse lactate propaspete VIO, ulei ULEROM, faina MOPAN, vin CRAMELE TUTOVEI sau PLOCONUL BOIERULUI.
           Magazinele noastre sunt amenajate ca magazine de proximitate care ofera spre vanzare produse destinate consumului zilnic venind in intampinarea clientilor cu produse propaspete, de cea mai buna calitate si la preturi competitive. Pe lângă produsele noastre, mentionate mai sus, consumatorii îşi pot achiziţiona din aceste magazine si alte produse alimentare la preturi accesibile.
          Pe langa reteaua de magazine mici, SC RACOVA SA a dat in functiune in vara anului 1996 un supermarket amplasat in centrul municipiului Vaslui. Supermarket-ul Racova, reprezinta pentru cei ce ii trec pragul, solutia perfecta pentru a face cumparaturile sau pentru a face un cadou prietenilor sau rudelor. Prin paleta larga a produselor alimentare si nealimentare care se gasesc aici clientii economisesc timp si beneficiaza de oferte promotionale foarte avantajoase.